Стопкадри Нова ТвИзгонената от Хелс Китчън“ Цветомира призна, че се радва

...
Стопкадри Нова ТвИзгонената от Хелс Китчън“ Цветомира призна, че се радва
Коментари Харесай

Цвети от Кухнята на Ада: Всички във Враца искат да се снимат с мен

Стопкадри Нова Тв

Изгонената от „ Хелс Китчън “ Цветомира призна, че се радва на голямо внимание, откакто се е завърнала във Враца.



“Веднаха отидох в учебно заведение и там ми споделят: Мале, Цвети от „ Хелс Китчън “. Може ли да се снимаме, доста те харесваме, беше доста яка. Всичките ме познават и ми споделят хубави неща, няма човек, който да ми каже нещо неприятно. Кметът на Враца ми призна, че доста е харесал моето показване и ми вика, че по принцип не гледа телевизия, но особено поради мен е гледал „ Хелс Китчън “, и аз толкоз доста се развълнувах, и му крещя: Благодаря, кмете, доста съм щастлива “, сподели Цветомира пред Гала в „ На кафе “ по Нова Тв.

  „ Иначе това, че ми търсят мъж, беше смешка. Като ходихме към Сандански и като схванаха, че нямам другар, а и Мацоев няма другарка, ни бъзикаха, че ще ми бъде джентълмен на бала и че ще ме оженят за Мацоев. Ей, такива неща и се спуквахме от смях. Аз му крещя мъжо, а Мацоев ми викаше: Жено, след това ще ми сготвиш. Ей по този начин, направихме го като турски сериал “, продължи Цвети.

 „ Когато си тръгвах, бе прочувствено, тъй като аз към този момент привикнах там и си беше моят си дом. Всички доста ги обичах и ми стана мъчително. Като нямаш нито телефон, нито тв приемник, като нямаш нищо, и ти с тия хора толкоз доста свикваш. Аз повече съм седяла с тях, в сравнение с с нашите. Шефът като ми сподели да смъква куртката, аз някак си не го чаках. Въобще не си мислех, че аз ще излизам от самото предаване, аз по този начин се бях въодушевила там “, съобщи още Цветомира.

 „ Когато трябваше да смъква куртката,  аз толкоз доста плаках, че напряко не можах да допускам и другите също. Беше ми доста жалко, че оставям Вили измежду тия вълци. Викам, единственото момиче остава, какво ще прави. С нея най-вече се разбирахме, тя ми беше като сестра. Винаги имаше някакви неща, на които да ме учи и аз доста разчитах на нея. Двете бяхме тандем “, добави Цвети.

 18-годишната врачанка разкри още пред Гала, че може и да няма джентълмен за бала, само че пък в подмяна на това роклята й към този момент е подготвена – розова и с камъни по нея.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР